Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Brisas Covarrubias, Covarrubias

Kubánský hotel Brisas Covarrubias

Poloha

4-hvězdičkový hotel Brisas Covarrubias se nachází v klidné oblasti severního pobřeží ostrova Kuba, v provincii Las Tunas, přímo u nádherné bílé písečné pláže. V těsné blízkosti hotelu je přírodní rezervace "Laguna Real" s dorůžova zbarvenou vodou a s mnoha ptačími druhy.

Ve vzdálenosti přibližně 1,5 km najdete asi 6 km dlouhý korálový útes, který nabízí ideální podmínky pro potápění. Letiště Holguin je asi 115 km daleko (2,5 hodiny jízdy), Puerto Padre 45 km.

Zařízení

Rozlehlý hotelový komplex ve stylu prázdninové vesničky nabízí k ubytování 180 pokojů v 26 dvoupatrových bungalovech, které jsou rozmístěny v krásné tropické zahradě. Dále k zařízení hotelu patří prostorná vstupní hala s lobby barem "Las Caletas", bufetová restaurace "El Dorado" a malý obchod se suvenýry.

Centrem areálu je plavecký bazén s mořskou vodou, pool-/snack bar "Cocobar" a oddělený dětský bazén. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou na sluneční terase i na pláži k zapůjčení zdarma. Na pláži najdete gril bar "Vistamar" s občerstvením.

Sport a zábava

V ceně ubytování je aerobik, basketbal, fitness, fotbal, katamarán, šlapadla, šnorchlování, potápění v bazénu, tenis, volejbal a vodní pólo. Hotel pravidelně pořádá denní animační program, večer různá show a diskotéku.

Za poplatek je potápění, masáže, akupunktura a bahenní zábaly.

Ubytování

Prostorné, moderně a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, trezorem, malou ledničkou, balkónem nebo terasou, částečně s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické i nealkoholické nápoje a omezený výběr dovážených nápojů od 9:30 do 23:00 hodin. V gril baru "Vistamar" na pláži nápoje od 9:30 do 16:00 hodin, na diskotéce "Solarena" od 23:00 do 2:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Kubánský hotel Brisas Covarrubias - pláž
Kubánský hotel Brisas Covarrubias s bazénem
Kubánský hotel Brisas Covarrubias - ubytování

Místo

Hotel Brisas Covarrubias 21° 20' 58.4232" N, 76° 39' 34.9704" W

Komentáře

Byla to velmi pěkná a relaxační dovolená, jen nás tu obtěžovalo hodně komárů. Sebou určitě doporučujeme vzít moskytiéru! Moře bylo úžasné, stejně jako okolní krajina s lagunou. Náš pokoj měl krásný výhled na moře, personál byl příjemný. Jídlo bylo moc dobré a pláž byla fantastická.
Location

Kuba na Facebooku