Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Brisas Guardalavaca, Guardalavaca

Kubánský hotel Brisas Guardalavaca

Poloha

4-hvězdičkový hotel Brisas Guardalavaca se nachází na okraji hotelové zóny, je příjemně začleněný do přírody na ostrově Kuba. Najdete ho přímo u malého úseku písečné pláže, k hlavní pláži letoviska Guardalavaca je to asi 500 metrů.

Nedaleko hotelu se nachází mnoho restaurací, které nabízejí národní i mezinárodní kuchyni, malé nákupní centrum, škola potápění a centrum vodních sportů, stejně jako diskotéka a noční kluby. Vzdálenost od letiště Holguin je asi 70 km.

Zařízení

Oblíbený prázdninový komplex se skládá z 5-podlažní hlavní budovy s 231 pokoji a bezprostředně sousedících 2 - a 3-patrových bungalovů s dalšími 206 pokoji.

Dále k jeho zařízení patří velká přijímací hala s recepcí a s posezením, lobby bar, přístup k internetu (za příplatek), 2 bufetové restaurace, 5 à-la-carte restaurací (italská, kubánská, mezinárodní kuchyně, mořské plody a "pivnice"), gril- / snack bar, 9 barů, butik, obchod se suvenýry a diskotéka.

V rozlehlé zahradě jsou umístěny 2 velké sladkovodní bazénové komplexy, každý s vlastní velkou sluneční terasou a pool- / snack barem. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma vyzkoušet 2 tenisové kurty, volejbal, basketbal, fotbal, aerobic, posilovnu, zapůjčení kajaků a vodních šlapadel, šnorchlování, plachtění, windsurfing, stolní tenis, biliár, saunu a jacuzzi.

Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační programy pro malé i velké. Pro nejmenší hosty je také připraven mini club (4 – 12 let), oddělené dětské bazény, dětské hřiště a mini disco.

Za poplatek jsou motorizované vodní sporty (např. vodní lyže, jízda na banánu), škola potápění, projížďka na koni (asi 5 minut od hotelu), masáže a kosmetické procedury ve wellness centru.

Ubytování

Pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, trezorem (za poplatek), malou ledničkou, satelitní TV, klimatizací, balkónem nebo terasou. Za příplatek je možný výhled na moře.

Pokoje v bungalovech mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, mají 2 oddělené postele nebo 1 velkou postel o velikosti "king size".

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře je 1x týdně také možná v à-la-carte restauraci (nutná rezervace předem), různé občerstvení po celý den, neomezené množství místních a vybraných mezinárodních alkoholických a nealkoholických nápojů po celý den.

(údaje jsou z roku 2012)

Kubánský hotel Brisas Guardalavaca u moře
Kubánský hotel Brisas Guardalavaca - pláž
Kubánský hotel Brisas Guardalavaca s bazénem
Kubánský hotel Brisas Guardalavaca - zahrada
Kubánský hotel Brisas Guardalavaca - ubytování

Místo

Hotel Brisas Guardalavaca, Guardalavaca 21° 7' 30.0252" N, 75° 49' 42.9024" W

Komentáře

Dovolená byla jako sen. Všechno bylo perfektní, moc jsme si odpočinuli. Personál byl velmi příjemný. Když se podél moře vydáte k sousednímu hotelu, najdete další nádhernou pláž.
Location

Kuba na Facebooku