Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Brisas Sierra Mar, Santiago De Cuba

Kubánský hotel Brisas Sierra Mar u moře

3,5-hvězdičkový hotel Brisas Sierra Mar se nachází v krásném prostředí mezi Sierra Maestre a Karibským mořem, přímo u 3 kilometry dlouhé pláže s tmavým pískem. Je umístěn na lehce vyvýšeném místě nad zálivem, s krásným výhledem na okolí.

Město Santiago de Cuba je vzdálené asi 60 kilometrů, transfer z mezinárodního letiště Holguin na ostrově Kuba trvá autobusem asi 4 hodiny.

Tento hotelový komplex se skládá z několika tří-a čtyřpatrových budov a k ubytování nabízí více než 200 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, lobby bar, 1 bufetová a 2 á-la-carte restaurace, piano bar, obchod se suvenýry, salón krásy, diskotéku a půjčovnu aut.

Ve venkovních prostorech se nachází bazénová část s whirlpoolem, dětským bazénem, pool barem a gril barem na pláži. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako aerobik, posilovna, volejbal, stolní tenis, jízdní kola, kajaky, sauna, vybavení pro šnorchlování, 1x za pobyt potápění v bazénu, tenis (včetně osvětlení, raket a míčků), procházky s průvodcem a windsurfing. Hotel také pořádá animační programy.

Za poplatek jsou různé motorizované vodní sporty na pláži, potápění a výlety na katamaránu.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené sprchovým koutem a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Rodinné pokoje jsou 2 pokoje vedle sebe propojené spojovacími dveřmi (max. obsazení: 2 dospělí a 2-3 děti) a s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po celý den různé občerstvení, všechny místní a některé mezinárodní nápoje od 8 do 23 hodin, koktejly a místní víno.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Brisas Sierra Mar - ubytování
Kubánský hotel Brisas Sierra Mar s bazénem
Kubánský hotel Brisas Sierra Mar a blízká pláž

Místo

Hotel Brisas Sierra Mar, Santiago De Cuba 19° 58' 12.2412" N, 76° 19' 14.1888" W
Location

Kuba na Facebooku