Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Casa Granda Gran Caribe, Santiago De Cuba

Kubánský hotel Casa Granda Gran Caribe

3-hvězdičkový hotel Casa Granda Gran Caribe se nachází v historickém centru města Santiago de Cuba, na náměstí "Plaza Céspedes", a je tak ideálním výchozím bodem pro návštěvu tohoto fascinujícího města. Transfer z mezinárodního letiště Antonio Maceo trvá asi 15 minut.

Hotel hned vedle katedrály má bohatou historii, kdysi se v něm setkávali boháči s doutníky, rumem a kubánskou hudbou. V 50. letech minulého století bylo slavný místem setkávání, jak vyzvědačů tak i povstalců. Dům v průběhu doby láskyplně zrestaurován a modernizován.

Dům v koloniálním stylu dnes nabízí pohodlí moderního hotelu a 58 pokojů k ubytování. Dále k jeho zařízení patří recepce, snack bar, dvě restaurace, "Casa Grande" směrem k přístavu a "Roof Garden" v 5. patře s nádherným výhledem na město, s místní i mezinárodní kuchyní.

Na venkovní terase kavárny Terrace Café si můžete vychutnat espresso a kubánskou živou hudbu. Kromě toho je hostům k dispozici butik, půjčovna aut, lékařská ordinace a prádelna, vše za poplatek.

Útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní televizí, telefonem, minibarem a trezorem.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, obědy nebo večeře výběrem v à-la-carte restauraci.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Casa Granda Gran Caribe - ubytování

Místo

Hotel Casa Granda Gran Caribe 20° 1' 16.4388" N, 75° 49' 43.1148" W
Location

Kuba na Facebooku