Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Club Santa Lucia, Santa Lucia

Kubánský hotel Gran Club Santa Lucia - jedna z budov

3,5-hvězdičkový hotel Gran Club Santa Lucia je umístěn přímo u písečné, dlouhé a lehce svažující se pláži Santa Lucia. Transfer z letiště Holguin na ostrově Kuba trvá asi 2,5 - 3 hodiny.

Hotel nabízí k ubytování 252 pokojů, umístěných v různých budovách. K dalšímu zařízení patří recepce, bufetová restaurace, dvě restaurace à-la-carte, snack bar, butik, plážový bar a noční klub.

Ve venkovních prostorách je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky jsou na kauci. Pro děti je připraven mini club (4-12 let).

V ceně ubytování je tenis, stolní tenis, minigolf, posilovna, plážový volejbal, 1 x za pobyt potápění v bazénu, katamarán, jachting, šnorchlování a windsurfing. Hotel pořádá denní zábavní program a večerní show. Za poplatek je potápění, masáže a sauna.

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, trezorem (za poplatek), mini ledničkou a klimatizací.

Junior suity jsou vybavené podobně, ale jsou umístěné blíže k pláži a také mají navíc malý obývací pokoj (s rozkládacím gaučem) s balkónem nebo terasou.

Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale skládají se ze 2 ložnic a malého obývacího pokoje. Obsazení: 2 dospělí + 2-3 děti.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, možnost večeře v à-la-carte restauraci po předchozí rezervaci, občerstvení od 11.00 do 16.00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje po 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Gran Club Santa Lucia - ubytování
Kubánský hotel Gran Club Santa Lucia s bazénem

Místo

Hotel Gran Club Santa Lucia 21° 33' 55.3932" N, 77° 2' 36.6792" W
Location

Kuba na Facebooku