Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Varadero, Varadero

Kubánský hotel Iberostar Varadero u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Iberostar Varadero leží přímo u dlouhé, písečné pláže letoviska Varadero na ostrově Kuba. Nedaleko se nachází chráněný přírodní park.

Do centra Varadera s mnoha jeho nákupními a zábavními možnostmi je to přibližně 18 km daleko. Letiště Varadero je vzdálené asi 55 km, transfer trvá cca 1 hodinu.

Zařízení

Atraktivní hotelový komplex v maursko - andaluském stylu patří k prestižnímu hotelovému řetězci Iberostar, k ubytování nabízí celkem 391 pokojů, které jsou rozmístěné do 11 třípatrových bloků

Dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepci a lobby barem, bufetová restaurace, 3 á-la-carte restaurace (gurmánská, italská a rybí kuchyně), snack bar, obchod se suvenýry, salon krásy, divadlo, diskotéka, lékařská ordinace a internetové připojení (za příplatek).

Uprostřed prostorné tropické zahrady je umístěn bazénový komplex se 4 bazény (hlavní plavecký s whirlpoolem, bazén pro aktivity, dětský bazén a spa bazén), sluneční terasou, pool barem. Lehátka , slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty s osvětlením, posilovna, aerobik, volejbal, basketbal, biliár, šipky, windsurfing, šlapadla, plachtění a kajaky. Hotel pravidelně pořádá animační program během dne, večerní show, diskotéky a živou hudbu.

Za poplatek jsou různé masáže a procedury v hotelovém wellness centru, potápění a motorizované vodní sporty, 18-ti jamkové golfové hřiště vzdálené asi 12 km.

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club Lucy´s (4-12 let), dětská večerní show, samostatný dětský bazén a dětské hřiště. Za poplatek je služba hlídání dětí do 4 let.

Ubytování

Prostorné a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, CD přehrávačem, minibarem, žehličkou / žehlicím prknem, kávovarem, klimatizací, balkónem nebo terasou.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 3x týdně možnost večeře v jedné z restaurací á-la-carte v (rezervace nutná předem), během dne různé občerstvení, odpolední káva / čaj a koláče, místní alkoholické a nealkoholické nápoje a výběr mezinárodních nápojů do 23:00 hodin (na diskotéce až do 2:00 hodin).

(údaje jsou z roku 2012)

Kubánský hotel Iberostar Varadero
Kubánský hotel Iberostar Varadero s bazénem
Kubánský hotel Iberostar Varadero se zahradou
Kubánský hotel Iberostar Varadero s terasou
Kubánský hotel Iberostar Varadero - ubytování

Místo

Hotel Iberostar Varadero, Varadero 23° 11' 47.2632" N, 81° 9' 38.8368" W
Location

Kuba na Facebooku