Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Islazul San Juan Villa, Santiago De Cuba

Kubánský hotel Islazul San Juan Villa a bazén

3-hvězdičkový hotel Islazul San Juan Villa je postaven uprostřed zelené oázy na ostrově Kuba. Historické centrum města Santiago De Cuba je vzdálené cca 4 kilometry, park Parque Historico Militar v La Loma de San Juan je jen pár metrů od hotelu.

Park byl v minulosti dějištěm jedné z posledních bitev kubánsko-španělsko-americké války v roce 1898. Architektura a forma hotelu odráží jedinečný karibský půvab.

Hotel k ubytování nabízí více než 110 pokojů, které jsou rozmístěné v několika 2-patrových budovách. Dále k jeho zařízení patří tři restaurace, dva bary, kavárna, butik, masážní salón a internetová kavárna.

Ve venkovní tropické zahradě se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, oddělený dětský bazén a snack bar. Lehátka a slunečníku jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem a WC, klimatizací, rádiem, satelitní televizí, minibarem, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu večeře probíhá výběrem z menu s možností výběru jednoho nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Islazul San Juan Villa - ubytování

Místo

Hotel Islazul San Juan Villa 20° 1' 16.7916" N, 75° 47' 55.4028" W
Location

Kuba na Facebooku