Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Melia Cayo Coco, Cayo Coco

Kubánský hotel Melia Cayo Coco na pobřeží

Poloha

5-hvězdičkový hotel Melia Cayo Coco se nachází na ostrově Cayo Coco. Je umístěn u bílé písečné pláže mezi lagunou a mořem, obklopený nedotčenou přírodou.

Letecký transfer z Havany, hlavního města Kuby, trvá asi 1 hodinu, poté autobusem z místního letiště cca 15 minut. Transfer z kubánského letiště Santa Clara trvá asi 4 hodiny.

Zařízení

Luxusní hotelový resort známého španělského řetězce Sol Meliá nabízí k ubytování 250 pokojů ve 2-patrových bungalovech, některé z nich jsou postavené na pilotech v laguně.

K zařízení dále patří prostorná vstupní hala s recepcí, internetový koutek, bufetová restaurace, 3 à-la-carte restaurace (italská a mezinárodní kuchyně, gril - barbecue), lobby bar, 5 dalších barů, různé obchody, 24-hodinová pokojová služba (za poplatek).

V udržované zahradě je umístěn krásný bazénový komplex s whirlpoolem a sluneční terasou, snack bar. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako tenisový kurt (s umělým osvětlením), stolní tenis, billiard, sauna, fitness centrum, volejbal, plážový volejbal, basketbal, windsurfing, šlapadla, kajaky, plachtění, potápění v bazénu, turecké lázně, sauna.

Hotel pravidelně pořádá animační a večerní zábavní programy, v sousedním hotelu Sol Cayo Coco můžete navštívit diskotéku (vstup a nápoje v ceně). Za poplatek jsou masáže, rybářské výlety, rybolov na otevřeném moři, škola potápění, motorizované vodní sporty.

Ubytování

Prostorné standardní pokoje (cca 32 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, minibarem, kávovarem, satelitní TV, telefonem, CD přehrávačem, žehličkou a žehlicím prknem, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.

Superior pokoje Lagoon (cca 32 m²) mají stejné vybavení, ale jsou umístěné v bungalovech postavených na kůlech v laguně.

Suity Deluxe (cca 55 m²) jsou také umístěné v bungalovech v laguně, ale jsou prostornější a mají navíc oddělenou obývací část s posezením a kuchyňský kout.

Stravování

All inclusive - všechna hlavní jídla formou bufetu, možná večeře v á-la-carte restauraci (1x za týden, rezervace nutná předem), různé občerstvení po celý den, místní i vybrané mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje po 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Kubánský hotel Melia Cayo Coco s pláží
Kubánský hotel Melia Cayo Coco s bazénem
Kubánský hotel Melia Cayo Coco s restaurací
Kubánský hotel Melia Cayo Coco - ubytování

Místo

Hotel Melia Cayo Coco 22° 32' 27.0996" N, 78° 22' 14.5704" W
Location

Kuba na Facebooku