Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Melia Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria

Kubánský hotel Melia Cayo Santa Maria

5-hvězdičkový hotel Melia Cayo Santa Maria se rozkládá na ploše 12 hektarů, u jednoho z nejkrásnějších koutů Jardines del Rey. Za své jméno vděčí jednomu z malých ostrůvků, Santa María, v souostroví Jardines del Rey. Leží v blízkosti (asi 400 metrů) dlouhé pláže s jemným pískem, hned vedle hotelu Sol Cayo Santa Maria. Transfer z letiště Varadero trvá asi 3-4 hodiny.
Bílá pláž, křišťálově čisté moře, bujná vegetace a bohatá fauna v biosférické rezervaci dělají z okolí hotelu jedno z nejexotičtějších míst v Karibiku.

Hotelové zařízení nabízí k ubytování 358 pokojů v 27 bungalovech. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí a s 24-hodinovým barem, bufetová restaurace, 4 à-la-carte restaurace, gril restaurace na pláži, snack bar, internetové připojení (za poplatek), diskotéka, obchody, salón krásy.
Ve venkovním prostoru se nachází plavecký bazén s aqua-barem. Lehátka, slunečníky a plážové ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. Pro najmenší návštěvníky je k dispozici oddělený dětský bazén a dětské hřiště.

V ceně ubytování je aerobic, biliárd, plážový volejbal, vodní šlapadla, windsurfing, katamarány, šnorchlování v bazénu, a ve vedlejším hotelu Sol Cayo Santa María také tenis, fitness a sauna. Hotel pořádá pestrý denní animační a zábavný program, večerní show.
Za poplatek jsou motorizované vodní sporty, potápění, rybolov a wellness procedury (masáže, kosmetika) ve spa "Aguas Claras".

Vkusně zařízené standardní pokoje jsou vybavené koupelnsou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, CD přehrávačem, minibarem, trezorem, žehličkou a žehlicím prknem, kávovarem, balkónem nebo terasou. Za příplatek je možný pokoj s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po celý den jsou k jídlu připravené různé snacky, k pití alkoholické a nealkoholické místní i mezinárodní výroby po 24 hodin. Denně je naplněn minibar na pokoji. Po předchozí rezervaci je možná večeře také v
à-la-carte restauraci.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Melia Cayo Santa Maria s pláží
Kubánský hotel Melia Cayo Santa Maria s bazénem
Kubánský hotel Melia Cayo Santa Maria - ubytování

Místo

Hotel Melia Cayo Santa Maria 22° 39' 33.4044" N, 79° 3' 47.4084" W
Location

Kuba na Facebooku