Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Paradisus Princesa Del Mar, Varadero

Kubánský hotel Paradisus Princesa Del Mar

Poloha

5-hvězdičkový hotel Paradisus Princesa Del Mar je umístěn přímo na krásné písečné pláži letoviska Varadero, v klidné lokalitě na konci stejnojmenného poloostrova na ostrově Kuba.

Do místního centra Varadera s mnoha nákupními a zábavními podniky je to asi 20 minut daleko, transfer z letiště trvá asi 1 hodinu (cca 40 km). Hlavní město Havana je vzdálené 160 km.

Zařízení

Velkoryse řešený a elegantní hotelový resort patří k vyhlášenému řetězci Sol / Meliá a nabízí vše potřebné pro perfektní dovolenou. K ubytování je zde připraveno 434 suit rozložených do tří pater.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, lounge bar, hlavní restaurace, 5 gurmánských á-la-carte restaurací (francouzská, italská, japonská, orientální a kubánská kuchyně), snack bar, kadeřnictví, obchody, prádelna, půjčovna aut a mopedů, lékařská služba (za poplatek), připojení k internetu (za poplatek) a wellness.

Ve venkovním areálu, uprostřed tropické zahrady, jsou umístěné sladkovodní bazény s whirlpoolem, swim-up bar, sluneční terasa, plážový gril . Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako fitness centum, biliár, aerobic, volejbal, tenis (4 kurty s umělým osvětlením), plachtění, jízda na kajaku, windsurfing, katamarán, stolní tenis, minigolf, sauna a parní lázeň ve wellness centru.

Hotel pravidelně pořádá pestrý animační a zábavný program přes den i večer. Za poplatek je vodní lyžování, jízda na banánu a další motorizované vodní sporty, potápěčské kurzy, golf a procedury ve wellness centru.

Ubytování

Komfortně zařízené junior suity jsou vybavené koupelnou a WC, župany, vysoušečem vlasů, klimatizací, king-size postelí,TV se satelitem, CD přehrávačem, přístrojem na přípravu kávy a čaje, telefonem, trezorem, minibarem, žehličkou / žehlicím prknem, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén nebo do zahrady. Za příplatek je možný výhled na moře.

Suity Royal Service mají navíc jacuzzi a extra služby, jako je 24 hodinová pokojová služba, expresní check-in a check-out, služby komorníka, minibar s prémiovými nápoji, transfer z / na letiště Varadero a to bez příplatku, bar s možností prémiových nápojů a aperitivů, à-la-carte restaurace pro snídaně, obědy a večeře, samostatný bazén s vířivkou a soukromou pláž, green fee zdarma na golfovém hřišti Varadero.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře v à-la-carte restauraci (nutná rezervace předem), občerstvení po 24 hodin, místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje po 24 hodin, denně naplněný minibar na pokoji.

Upozornění

V hotelovém resortu Paradisus Princesa Del Mar mohou být ubytovány pouze osoby starší 18 let.

(údaje jsou z roku 2012)

Kubánský hotel Paradisus Princesa Del Mar s pláží
Kubánský hotel Paradisus Princesa Del Mar s bazénem
Kubánský hotel Paradisus Princesa Del Mar s restaurací
Kubánský hotel Paradisus Princesa Del Mar - ubytování

Místo

Hotel Paradisus Princesa Del Mar, Varadero 23° 11' 54.3084" N, 81° 7' 56.91" W
Location

Kuba na Facebooku