Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sandals Royal Hicacos Resort, Varadero

Kubánský hotel Sandals Royal Hicacos Resort u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Sandals Royal Hicacos Resort se nachází na jedné z nejkrásnějších pláží poloostrova Hicacos na ostrově Kuba. Od dlouhé bílé písečné pláže je oddělen písečnými dunami. Do místního centra letoviska Varadera je to cca 12 km daleko. Transfer z letiště Varadero trvá asi 45 minut, z letiště Havana asi 2,5 hodiny.

Zařízení

Elegantní a komfortní hotelový komplex (jen pro dospělé) nabízí k ubytování 404 suit rozložených do několika 3-patrových budov v karibském stylu.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, bufetová restaurace, 4 à-la-carte restaurace (italská, karibská, speciality na grilu, mořské plody), snack bar na pláži a dalších 5 barů, internetový koutek (za poplatek), nákupní pasáž s obchodem se suvenýry, spa / wellness centrum, fitness centrum a noční klub.

V rozlehlé tropické zahradě jsou umístěny tři sladkovodní bazény s barem, sluneční terasou a 4 jacuzzi. Lehátka, slunečníky a plážové ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

v ceně ubytování jsou 3 tenisové kurty, squash, plážový volejbal, stolní tenis, kanoistika, šlapadla, windsurfing, katamarán (pouze v doprovodu), šnorchlování, potápění v bazénu, fitness centrum, aerobik a gymnastika, green fee (3x za pobyt / minimální délka pobytu 7 nocí), vodní lyžování a jízda na banánu (pouze v dopoledních hodinách).

Zdarma je také využití sauny, parní lázně a jacuzzi v místním wellness centru. Hotel pravidelně pořádá pestrý animační program se sportovními soutěžemi, lekce tance a španělštiny, večerní show, živou hudbu a diskotéku.

Za poplatek je potápěčské centrum, nedaleké 18-ti jamkové golfové hřiště, kulečník a internetový koutek, masáže a kosmetické procedury ve wellness centru.

Ubytování

Junior suity jsou komfortně a moderně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, župany, klimatizace a ventilátor, satelitní TV, telefon, trezor, žehlička / žehlicí prkno, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady.

Junior suity Premium mají podobné vybavení, ale navíc naplněný minibar (1x týdně nealkoholické nápoje, voda, pivo, lihoviny, džusy).

Junior suity Concierge mají stejné vybavení jako Premium, ale navíc se pro hosty pořádají soukromé koktejl párty a osobní přivítání, kontinentální snídaně na pokoji a denně zásobený minibarem, sleva na wellness služby.

Sandals Royal suity a Presidential suity jsou prostornější a lépe vybavené, navíc mají také wellness procedury bez poplatku.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře také formou á-la-carte, alkoholické a nealkoholické nápoje (místní a vybrané mezinárodní) od 6:30 do 3:00 hodin, občerstvení od 11:30 do 17:00 hodin během dne na pláži.

(údaje jsou z roku 2012)

Kubánský hotel Sandals Royal Hicacos Resort
Kubánský hotel Sandals Royal Hicacos Resort s bazénem
Kubánský hotel Sandals Royal Hicacos Resort s pláží
Kubánský hotel Sandals Royal Hicacos Resort - ubytování

Místo

Hotel Sandals Royal Hicacos Resort 23° 11' 41.1468" N, 81° 9' 52.578" W

Komentáře

V hotelu jsme byli velmi spokojeni, pokud se zase na Kubu někdy vrátíme, určitě do tohoto hotelu. Ten je určen pouze pro páry a od 18 let. Pokoj nám uklízeli každý den, minibar plnili také. Každý den jsme dostali čisté ručníky a osušky na pláž. Personál byl pořád usměvavý, všichni uměli anglicky a trochu také německy. V areálu se nachází jeden velký bazén, dva menší bazény a 3 jacuzzi.
Location

Kuba na Facebooku