Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sol Cayo Coco, ostrov Cayo Coco

Kubánský hotel Sol Cayo Coco

Poloha

4-hvězdičkový hotel Sol Cayo Coco se nachází na klidném místě, u dvou "nekonečných" písečných pláží ostrova Cayo Coco, nad severním pobřežím ostrova Kuba. Nejbližší město Moron je vzdálené asi 60 minut jízdy, transfer z letiště trvá cca 15 minut.

Zařízení

Tento oblíbený hotelový komplex patří ke známému španělskému hotelovému řetězci Meliá. K ubytování nabízí 270 pokojů umístěných ve 3 patrech a 2 křídlech. Dále k jeho zařízení patří otevřené lobby s příjemným posezením, bar (otevřený 24 hodin), internetový koutek, hlavní bufetová restaurace, 2 à-la-carte restaurace (mezinárodní a kubánská kuchyně), snack bar, diskotéka, obchody.

V rozlehlé tropické zahradě jsou umístěné 2 sladkovodní plavecké bazény, oddělený dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa, pool bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Aktivity

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako tenis, stolní tenis, posilovna, sauna, biliár, šipky, lukostřelba, mini golf, volejbal, windsurfing, katamarán, kajaky, šlapadla, šnorchlování, potápění v bazénu, aerobik a výuka tance.

Pro nejmenší návštěvníky je připraven dětský klub (do 12 let) a "Club 17" teenagery do 17 let. Během dne (9-17 hodin) je možné využívat zařízení sesterských hotelů Sol Cayo Guillermo a Tryp Cayo Coco Tryp. Za poplatek jsou masáže a potápěčská škola v sousedním hotelu Meliá Cayo Coco.

Ubytování

Standardně zařízené pokoje jsou prostorné a světlé, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, TV se satelitem, telefon, lednička, žehlička a žehlicí prkno, trezor, balkón nebo terasa. Pokoje s výhledem na moře jsou k dispozici za příplatek.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře v à-la-carte restauraci možná po předchozí rezervaci, po celý den různé občerstvení, 24 hodin denně místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje, vstup a nápoje na diskotéce.

(údaje jsou z roku 2012)

Kubánský hotel Sol Cayo Coco s bazénem
Kubánský hotel Sol Cayo Coco s pláží
Kubánský hotel Sol Cayo Coco - ubytování

Místo

Hotel Sol Cayo Coco, ostrov Cayo Coco 22° 32' 9.456" N, 78° 21' 17.3988" W
Location

Kuba na Facebooku