Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Brisas Santa Lucia, Santa Lucia

Kubánský hotel Brisas Santa Lucia

Hotel Brisas Santa Lucia se nachází u dlouhé, jemně se svažující písečné pláže v Camagüey. Vzdálenost do centra města Santa Lucia s řadou zábavních a nákupních možností je přibližně 1,5 kilometru. Kubánské letiště Holguin je vzdálené asi 200 km, transfer autobusem trvá kolem 3 hodin.

Udržované prázdninové zařízení nabízí k ubytování celkem 400 pokojů, rozdělených do 2-patrových bungalovů. K dalšímu zařízení patří recepce s posezením, klimatizovaná hlavní bufetová restaurace, 3 à-la-carte restaurace (italská, kreolská kuchyně a speciality z mořských plodů), 5 barů (snack bar, lobby bar, plážový bar, piano bar a bar u bazénu). Kromě toho je k dispozici za poplatek kosmetický salon, lékařská služba, několik obchodů, lékárna, půjčovna aut a mopedů.

Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén, oddělený bazén pro děti, sluneční terasa. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší hosty ve věku 4-12 let je k dispozici miniclub (otevřeno od 10-17 hodin).
V ceně ubytování jsou sportovní aktivity: Windsurfing, kajaky, šnorchlování, vodní šlapadla, posilovna, aerobik, potápění v bazénu, plážový volejbal, lukostřelba, šipky, tenis (s umělým osvětlením), biliárd, stolní tenis. Za poplatek je potápění v 500 m vzdálené potápěčské škole a motorizované vodní sporty.

Světlé, účelně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, trezorem, klimatizací, balkónem nebo terasou. Za příplatek jsou možné pokoje s výhledem na moře.
Úklid pokojů a výměna ručníků probíhá denně, výměna ložního prádla každé 2 dny.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou bufetu, různé občerstvení po celý den, možnost večeře à-la-carte restauraci ( nutná rezervace předem), místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Brisas Santa Lucia s pláží
Kubánský hotel Brisas Santa Lucia s hotelem
Kubánský hotel Brisas Santa Lucia - ubytování

Místo

Hotel Brisas Santa Lucia 21° 33' 47.4912" N, 77° 2' 30.588" W
Location

Kuba na Facebooku