Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Amigo Mayanabo, Santa Lucia

Kubánský hotel Club Amigo Mayanabo

3-hvězdičkový hotel Club Amigo Mayanabo se nachází přímo u bílé pláže s jemným pískem ve stínu kokosových palem, Playa Santa Lucia. Transfer z letiště Holguin na ostrově Kuba trvá autobusem asi 3 hodiny.

Prázdninový hotel nabízí k ubytování 225 pokojů v 1-patrových budovách. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor k pronajmutí), bufetová restaurace, restaurace à-la-carte na pláži, snack bar, plážový bar a obchod se suvenýry.
Ve venkovní zahradě se rozkládá plavecký bazén se sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Pro ubytované hosty je zdarma k dispozici aerobic, tenis, volejbal, stolní tenis, biliárd, jízda na kole, kajak. hotel pravidelně pořádá denní zábavní program, taneční lekce, živou hudbu a večerní show. Pro nejmenší hosty od 4 let je připraven mini club.
Za poplatek je windsurfing, katamarán, šnorchlování a potápění.

Pokoje jsou účelně zařízené, k jejich vybavení patří kouplena se sprchou a WC, telefon, satelitní televize, trezor a klimatizace.
Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní nealkoholické a alkoholické nápoje v čase 10 – 23 hodin. Nápoje v baru na pláži a v restauraci à-la-carte jsou za příplatek.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Club Amigo Mayanabo - ubytování
Kubánský hotel Club Amigo Mayanabo s pláží
Kubánský hotel Club Amigo Mayanabo s bazénem

Místo

Hotel Club Amigo Mayanabo, Santa Lucia 21° 34' 14.0376" N, 77° 2' 53.6172" W
Location

Kuba na Facebooku