Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria

Kubánský hotel Melia Las Dunas

5-hvězdičkový hotel Melia Las Dunas se nachází uprostřed krásné krajiny biosférické rezervace na ostrově Cayo Santa Maria, vedle hotelu Melia Cayo Santa Maria. Leží u mírně se svažující pláže s bílým pískem a křišťálově čistého, tyrkysově modrého moře. Letiště Varadero je vzdálené 4 hodiny jízdy autobusem, letiště Havana 1 hodinu letu a poté 15 minut autobusem.

Velkolepě koncipovaný hotelový resort patří k řetězci Melia, je rozdělen do dvou částí, jedna je určená pro rodiny s dětmi a druhá pouze pro dospělé. K ubytování se nabízí 925 pokojů, rozložených ve 2-patrových budovách v tropické zahradě. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, dvě bufetové restaurace, 4 à-la-carte restaurace (italská, romantická, plody moře a grilovací), dva snack bary, pivní zahrada, lobbybar a další 3 bary, obchody, kadeřnictví a diskotéka, internetový koutek (za poplatek), směnárna, půjčovna aut.

Každá část hotelu má svůj vlastní bazén a swim-up bar. V části určené pro rodiny se nachází navíc oddělený bazén pro děti. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. Kyvadlovou dopravou se dostanete do všech oblastí resortu.
Pro nejmladší hosty je připraven miniclub a teenclub. Pro dospělé je nachystán pestrý zábavný program se show, živou hudbou a diskotékou.

V ceně ubytování je aerobik, lukostřelba, basketbal, plážový volejbal, fotbal, kulečník, šipky, lezecká stěna, fitness centrum, stolní tenis, jízdní kola, squash, tenisové kurty s osvětlením, katamarán, windsurfing, kajaky, šlapadla, potápění, jízda na banánu.
Za poplatek je potápěčská škola v blízkosti hotelu, wellness centrum - sauna, parní lázeň, masáže a lázeňské procedury.

Prostorné a vkusně zařízené standardní pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní televizí, telefonem, malou ledničkou, kávovarem, trezorem, žehličkou a žehlicím prknem, balkónem nebo terasou. Pokoje s výhledem na moře jsou k dispozici za příplatek.
Pokoje Superior VIP mají navíc soukromý check-in, župany, garantovanou rezervaci v à-la-carte restauracích, pokrm s langustama.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, možnost večeře v à-la-carte restauraci (3x týdně, nutná rezervace předem), různé snacky po celý den, 24 hodin místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Melia Las Dunas s bazénem
Kubánský hotel Melia Las Dunas s pláží
Kubánský hotel Melia Las Dunas - ubytování

Místo

Hotel Melia Las Dunas 22° 39' 27.774" N, 79° 3' 23.6088" W
Location

Kuba na Facebooku