Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Melia Santiago De Cuba, Santiago De Cuba

Kubánský hotel Melia Santiago De Cuba

Moderní 5-hvězdičkový hotel Melia Santiago De Cuba se nachází na skvělém místě na Isla Grande, u oblíbené aleje. Najdete ho asi 2 km od historického centra města Santiago de Cuba. Nejbližší nákupní centrum je vzdálené přibližně 1,5 km a nejbližší pláž 25 kilometrů. Doba transferu z mezinárodního letiště Antonio Maceo je cca 15 minut.

Luxusní hotelové zařízení s mezinárodní klientelou nabízí k ubytování více než 300 pokojů. Dále k jeho zařízení patří bufetová a gurmánská restaurace (místní i mezinárodní pokrmy, rozsáhlý vinný lístek), 4 restaurace á-la-carte, kubánská kavárna a 4 bary, 24 –hodinový pokojový servis (za poplatek), kadeřnictví, business centrum, lékařská péče v případě potřeby, salón krásy, půjčovna aut, boutique a malý obchod s uměním a řemeslnickými výrobky.

Ve venkovním prostoru, v dobře udržované zahradě se nacházejí dva bazény a samostatný dětský bazén, sluneční terasa, pool- a snack bar. Slunečníky, lehátka a osušky jsou k zapůjčení zdarma.
Ubytovaní hosté mohou zdarma využít posilovnu s moderním vybavením a multifunkční sportovní hřiště. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní program, např. výuku tance, show anebo domino. Za poplatek je sauna a masáže, různé kosmetické a ozdravující procedury.

Komfortně a pohodlně zařízené standardní pokoje (cca 20 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, 2 oddělenými postelemi, klimatizací, telefonem, internetovým připojením, televizí se satelitním příjmem, trezorem a minibarem (za poplatek). Nabízejí výhled do zahrady.
K dispozici jsou také prostornější junior suity, které mají navíc obývací prostor.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - všechna jídla formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Melia Santiago De Cuba s bazénem
Kubánský hotel Melia Santiago De Cuba - ubytování

Místo

Hotel Melia Santiago De Cuba 20° 1' 33.6324" N, 75° 48' 36.468" W
Location

Kuba na Facebooku