Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sol Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria

Kubánský hotel Sol Cayo Santa Maria

4-hvězdičkový hotel Sol Cayo Santa Maria se nachází na klidném místě, přímo u nádherné písečné pláže Cayo Santa María stejnojmenného ostrova. Nejbližší obchody a bary se nacházejí jen několik minut pěší chůzí od hotelu. Transfer z letiště Las Brujas trvá asi 15 minut, doba letu z letiště Havana přibližně 1 hodinu. Transfer z letoviska Varadero na ostrově Kuba trvá 3 - 4 hodiny.

Rozsáhlý komplex patří k renomovanému španělskému hotelovému řetězci Sol / Meliá, k ubytování nabízí celkem 300 pokojů, které jsou rozmístěny v několika 2-patrových bungalovech. Dále k jeho zařízení přijímací hala s recepcí a internetové služby (za poplatek), 24-hodinový lobby bar, piano bar, bufetová restaurace a italská restaurace à-la-carte, obchod se suvenýry, butik, lékařská ordinace, salón krásy a kadeřnictví, prádelna (za poplatek).
Ve venkovním areálu se nachází open-air divadlo, plavecký bazén, oddělený bazén pro děti, pool bar, rustikální plážový bar a restaurace na pláži. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, windsurfing, katamarán, jízda na kajaku, plachtění, šnorchlování, posilovna, sauna, plážový volejbal, aerobic. Hotel pravidelně pořádá animační a zábavní program pro malé i velké. Pro děti je také připraven mini club (do 12 let).
Za poplatek jsou motorizované vodní sporty, potápění (ve vzdálenosti cca 6 km), rybaření, wellness v sousedním hotelu Meliá Cayo Santa Maria.

V karibském stylu zařízené standardní pokoje jsou komfortně vybavené koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, minibarem, satelitní TV, telefonem, klimatizací, stropním ventilátorem, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén nebo do zahrady.
Pokoje Superior jsou s výhledem na moře, navíc mají privátní check-in, pozdní check-out, k večeři humra, tři garantované rezervace v restauracích à-la-carte, plážové ručníky a župany na pokoji.

Stravování : All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu nebo v restauraci à-la-carte (po předchozí rezervaci), po celý den různé občerstvení, místní i dovozové alkoholické a nealkoholické nápoje po 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Kubánský hotel Sol Cayo Santa Maria - ubytování
Kubánský hotel Sol Cayo Santa Maria s restaurací
Kubánský hotel Sol Cayo Santa Maria s bazénem
Kubánský hotel Sol Cayo Santa Maria s pláží

Místo

Hotel Sol Cayo Santa Maria 22° 39' 43.128" N, 79° 4' 2.7048" W
Location

Kuba na Facebooku