Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas, Varadero

Pohled na hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas, Varadero

Poloha

4-hvězdičkový hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas se nachází na severním pobřeží provincie Matanzas, na ostrově Kuba.

Leží přímo u jednoho z nejkrásnějších úseků pláže v letovisku Varadero, známé pro svůj jemný písek a křišťálově čisté moře.

Pěšky je to jen pár minut chůze od místního centra s obchody, bary, restauracemi a mnoha dalšími zábavními podniky. Mezinárodní letiště Varadero je vzdálené asi 40 minut jízdy od hotelu.

Zařízení

Hotelový areál prestižního španělského řetězce Barceló nabízí k ubytování 358 pokojů, rozložených na 4 podlažích v hlavní budově a do 2-patrových bungalovů v rozlehlé zahradě.

K dalšímu zařízení patří lobby s recepcí, 4 výtahy, lobby bar, internetový koutek (za poplatek), 2 bufetové restaurace, 2 plážové restaurace, 6 à-la-carte restaurací (španělská, mexická, asijská, orientálmí, s mořskými plody - rezervace předem nutná), 11 barů.

Kromě toho hotel nabízí club-bar, butik, dětskou hernu, obchod se suvenýry, směnárnu, turistickou kancelář pro výlety a internetovou kavárnu.

V udržovaných venkovních prostorách najdete velký bazénový komplex s dětským bazénem, sluneční terasu, pool bar, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je zahrnuto potápění v bazénu, windsurfing, katamarán, kánoe, kajaky, šlapadla, vybavení pro šnorchlování, tenisový kurt včetně osvětlení, basketbal, plážový volejbal, aqua jump na pláži, stolní tenis, večerní kulečník, aerobic, fitness centrum (v Barcelo Solymar) a sauna, hry u bazénu a na pláži.

Hotel během dne pořádá pestrý zábavní program a poté večerní show s programem, karaoke s animací (21:00 - 02:00 hodin), lekce španělštiny. Pro děti je připraven mini club (4 - 12 let).

Za poplatek jsou masáže ve wellness centru, salón krásy, nedaleká škola potápění, golfové hřiště (cca 3,5 km daleko) a motorizované vodní sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Standardní dvoulůžkové pokoje jsou barevně zařízené pokoje a nacházejí se ve čtyřpatrové hlavní budově. Jsou vybaveny klimatizací, vanou / sprchou a WC, vysoušečem vlasů, minibarem, satelitní TV, telefonem, rádiem, trezorem, žehličkou / žehlicím prknem, přístrojem na přípravu kávy a čaje, většinou s balkónem. Výhled na moře je za příplatek.

Pokoje v bungalovech mají stejné vybavení jako standardní pokoje, jsou zařízené v pastelových a zemitých tónech a vybavené dřevěným nábytkem a rozkládací pohovkou. Jsou umístěné v dvoupatrových budovách v zahradě a mají balkón nebo terasu s výhledem do zahrady nebo na bazén.

Stravování

All inclusive - všechna jídla formou bufetu, večeře možná také v jedné z restaurací à-la-carte (po předchozí rezervaci, 2x týdně), po celý den občerstvení, odpolední káva, čaj a pečivo, neomezené množství místních i vybraných mezinárodních alkoholických a nealkoholických nápojů po 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2014)

Kubánský hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas s bazénem
Kubánský hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas s pláží
Kubánský hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas s terasou
Kubánský hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas - ubytování

Místo

Hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas, Varadero 23° 9' 26.6472" N, 81° 14' 31.74" W
Location

Kuba na Facebooku